Skip to content
A panorama of a puffin on a beach in front of a mountain in Iceland

Island

Billige flyvninger til Island

Velkommen til Reykjavik, verdens nordligste hovedstad og en storby full av fantastiske motsetninger. Islands hovedstad (og eneste by) er et overraskende fargerikt og varmt sted – med mye som skjer. Reykjavik er kjent for sin livlige atmosfære og sjarmerende natteliv, og har også en blomstrende kulinarisk scene og et verdensberømt kunstmiljø med utfordrende kunst.

Den 40-minutters kjøreturen fra Keflavik internasjonale lufthavn til Reykjavik er en opplevelse i seg selv. De svarte lavafeltene, den geotermiske dampen og de blå fjellene på Reykjaneshalvøya står i kontrast til den billedskjønne Snæfellsjökullbreen på den andre siden av den store bukten. Og så er det også det nylige vulkanutbruddet som etterlot et enormt og helt nytt lavafelt på området. Kanskje Reykjaviks største attraksjon og sjarm er den korte avstanden mellom bylivet og Islands uberørte villmark.

Lokale favoritter inkluderer de kurbadlignende offentlige bassengene, baren i sentrum og fotturer i lavafeltene og fjellene rundt Reykjavik eller langs den dramatiske strandlinjen. Og hvis du er interessert i mer ambisiøse ferieplaner hvorfor ikke ta ri på en islandsk hest eller nyte en luksuriøs dukkert i Den blå lagune, se nordlyset på en utflukt sent på kvelden, gå på se hvalsafari fra gamlehavnen i Reykjavik eller ta en båttur på en isbrelagune?

Det er det som er så fint med Island. Uansett hva reiseplanene dine er, vil Island garantert overraske deg med dens dramatiske tilstedeværelse, naturlige underverker og fortryllende atmosfære. Hvis du er ute etter en magisk og minneverdig opplevelse, i fred og komfort, er Reykjavik destinasjonen for deg.