Skip to content
A panorama of a puffin on a beach in front of a mountain in Iceland

Island

Billige fly til Island

Velkommen til Reykjavik, verdens nordligste hovedstad, der på samme tid er en lille by og en metropol, fuld af vidunderlige selvmodsigelser. Islands hovedstad (og eneste storby) er et overraskende farverigt og varmt sted, og her sker masser af ting. Reykjavik prises for sin livlige atmosfære og sit charmerende natteliv og har desuden en blomstrende kulinarisk scene og et verdensberømt, dristigt kunstnerisk miljø.

Køreturen på 40 minutter fra Keflavik International Airport til Reykjavik er en oplevelse i sig selv. Halvøen Reykjanes' sorte lavamarker, geotermiske dampe og blå bjerge står i skarp kontrast til den maleriske gletsjer Snæfellsjökull på den anden side af den store bugt. Og så er der det nylige vulkanudbrud, som efterlod et stort og helt nyt lavafelt i området. Måske er Reykjaviks største attraktion og charme det levende byliv så tæt på Islands uberørte vildmark.

Lokale favoritter er f.eks. de spalignende offentlige swimmingpools, barerne i byen og vandreture over lavamarkerne og bjergene hele vejen rundt om Reykjavik eller langs den dramatiske kystlinje. Og hvis du har mere ambitiøse ideer til din ferie, hvorfor så ikke tage en ridetur på en islandsk hest eller en dukkert i den Blå Lagune, se nordlys på en sen natteudflugt, tage på hvaltur fra Reykjaviks gamle havn eller en bådtur på en gletsjersø?

Sådan er Island nemlig. Uanset hvad du havde af ideer til din rejse, vil Island helt sikkert overraske dig med sit dramatiske landskab, naturens vidundere og sin fortryllende atmosfære. Hvis du er på udkig efter en magisk og uforglemmelig oplevelse med fred og med komfort, er Reykjavik lige din destination.